SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA 850 AİLEYE YARDIM EDİYOR
SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA 850 AİLEYE YARDIM EDİYOR

SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA 850 AİLEYE YARDIM EDİYOR

MANİSA'nın Salihli ilçesinde kırtasiye masraflarını karşılayamayan öğrencilerinin ailelerine erzak yardımında bulunan Melek Madan (30), sosyal medya hesabı üzerinden açtığı 'Salihli'nin meleği' isimli sayfası ile zaman içerisinde 850 aileye ulaştı.

MANİSA'nın Salihli ilçesinde kırtasiye masraflarını karşılayamayan öğrencilerinin ailelerine erzak yardımında bulunan Melek Madan (30), sosyal medya hesabı üzerinden açtığı 'Salihli'nin meleği' isimli sayfası ile zaman içerisinde 850 aileye ulaştı. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarla, yardımseverler arasında gönül köprüsü kurarak, bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan Madan, 'Kalbi güzel insanlara iyilik yapmak yakışır' diye konuştu.

'BOŞ ZAMANLARIMIZI INSANLARA YARDIM EDEREK DEĞERLENDİYORUZ'

Melek Madan'ın gönüllü dağıtım ekibi arasında yer alan okul müdürü Yakup Ateş (40), "Melek Hanım ile sosyal medya aracılığı ile tanıştık. Kendisini ziyaret ettiğimde insanlara yardımcı olmak adına koşturduğunu görünce ben de bu kervana dahil oldum. Kendisiyle birlikte uzun süreden beridir çalışmalar yapıyoruz. Salihli ilçemizde ihtiyaç sahibi olan 850 aileye yardımseverler aracılığımız ile ulaşmış durumdayız. Bu bize çok büyük mutluluk veriyor. Boş zamanlarımızı insanlara yardım etmek için kullanmak kadar güzel bir duygu yok. Çünkü özellikle şu pandemi sürecinde herkesin maddi durumu ve yaşam standartları aynı değil. Mutlaka birilerinin elinden tutması gerekiyor. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelere yardım etme yolunda koşturuyoruz" diye konuştu.